WIJK AAN ZEE – Deelnemen aan een klankschalensessie is een van de meest relaxerende ervaringen die je kunt beleven. Iedere dinsdag en iedere zondag is er een integraal klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Je persoonlijke klankreis maken met de klankschalen, handpan, kleine gong, grote gong, medium gong, ting-sha, rainstick, tempelbel en meer.

Info & reserveren

Telkens opnieuw brengt meditatie aan het licht: wij weten veel meer dan we ons bewust zijn. In ons ligt een schat aan informatie verborgen die we met de juiste werktuigen kunnen delven. Het is een schat die ons niet alleen rijk maakt, ook liefdevol, vrij, vaardig en krachtig. De schat die we hier delven is zelfkennis.

Klankschalen geven geluiden die de meeste mensen nog nooit gehoord hebben. In deze klankschalenmeditatie kun je een moment beleven waarin alle doelen even weg mogen vallen. Er hoeft niets nagestreefd of bereikt te worden. Je betreedt een lege, vrije ruimte waarin je volkomen doelloos jezelf mag zijn. Het kan je een gevoel van tijdloosheid geven en van ruimte, ‘een verademing’.