WIJK AAN ZEE – Op woensdag 9 augustus om 20:00 is er een in het Badgastenkerkje een klankschalenmeditatie. In de klank van instrumenten als tempelbel,  klankschalen, gongs en chimes kan er gemakkelijk ontspannen stilte opkomen. Zo kun je een groeikans geven aan wezenlijke dingen die niet te koop zijn en die je ook niet kunt vinden met concentreren, inspannen of wilskracht. Dingen zoals: dankbaarheid, authenticiteit, gezonde slaap, vertrouwen, vredigheid. Mediteren is goed worden in dingen die je niet kunt vinden met ‘doen’.

Reserveren klankschalenmeditatie Badgastenkerkje woensdag 9 augustus 20:00

Het slot van het  concert is een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

“Zink naar je zijn. Adem, Wees aanwezig voor jezelf. Kom thuis.
Laat alle zoeken los. Laat alle doen los.
Rust”.

gelui

Klankschalenmeditatie Badgastenkerkje,
Julianaweg 75
Wijk aan Zee woensdag 9 augustus 2023 
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!