WIJK AAN ZEE –  Op donderdag 24 augustus is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje.  Het is een van de meest relaxerende en harmonieuze ervaringen die je kunt beleven. Het speciale talent dat je nodig hebt om deel te nemen is iets dat je al hebt.

Reserveren Klankschalenconcert met Ellen en Jan Paul donderdag 24 augustus ~ 20:00

Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van klankschalen, gongen, chimes, tempelbel en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, 
Wijk aan Zee donderdag 24 augustus 2023,
Met Ellen en Jan Paul

Duurt ongeveer tot 21:15
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Zorg dat je rond 19:45 of eerder binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30