Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam zaterdag 30 september 20:00

WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 30 september is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcert. Hou je van trommelen? Of wil je het wel eens proberen? Kies een trommel en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezig. Eigen drum meenemen is ook goed.

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam,
Zaterdag 30 september.
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Entree: vrije donatie na de sensatie,
Vrijuit en intuïtief drummen 20:00 -20:45, Klankschalenconcert 20:45-21:30,
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!