WIJK AAN ZEE – Kies een djembé, bongo, shaker of drum en kijk eens wat er gebeurt. Krijg je een ritme te pakken? Krijgt een ritme jou te pakken? Het maakt niet uit, probeer maar wat, alles is goed. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezigEigen drum meenemen mag ook.

reserve

Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam dinsdag 11 juli 20:00

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam, dinsdag 11 juli
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit en intuïtief drummen 20:00 -20:45, Klankschalenconcert 20:45-21:30
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond19:45 binnen bent!