WIJK AAN ZEE –Hou je van drummen of wil je het eens proberen? Kom bij de Dorps Tam Tam! Kies een djembé, bongo, shaker of drum en kijk eens wat er gebeurt. Krijg je een ritme te pakken? Krijgt een ritme jou te pakken? Het maakt niet uit, probeer maar wat, alles is goed. Verken het trommelen en pak daarna een comfortabele mat of stoel en genit van het klankschalenconcert. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezig. Eigen drum meenemen is ook goed.

Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam zondag 23 juli 12:00

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam, zondag 23 juli
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit drummen zonder leiding 12:00 -12:45, Klankschalenconcert 12:45-13:30
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je rond11:45 binnen bent!

Droog Trommel gefotografeerd door Saskia Dommisse