WIJK AAN ZEE – Op dinsdag 4 juli is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcertHou je van trommelen? Of wil je het eens proberen? Kies een trommel en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezigEigen drum meenemen mag ook.

Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam dinsdag 4 juli 20:00

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam, dinsdag 4 juli
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit intuïtief drummen 20:00 -20:45, Klankschalenconcert 20:45-21:30
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond19:45 binnen bent!