WIJK AAN ZEE – Op dinsdag 1 augustus is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen met aansluitend een klankschalenconcert. Hou je van trommelen? Of wil je het eens proberen? Kies een trommel en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. ATTENTIE: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezig. Eigen drum meenemen is ook goed.

Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam dinsdag 1 augustus 20:00

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam, dinsdag 1 augustus
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit en intuïtief drummen 20:00 -20:45, Klankschalenconcert 20:45-21:30
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!