WIJK AAN ZEE –  Op dinsdag 29 augustus is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Baden in de klankrijkdom van Tibetaanse klankschalen en gongs is een van de meest relaxerende en harmonische ervaringen die je kunt beleven. Je hebt geen speciaal talent nodig om deel te nemen.

Reserveren Klankschalenconcert dinsdag 29 augustus ~20:00

Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van gongs, handpan, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75 
Wijk aan Zee dinsdag 29 augustus 2023 
Entree: vrije donatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!