WIJK AAN ZEE – Op woensdag 19 juli is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein.

Reserveren gongconcert Big Bang Experience Badgastenkerkje woensdag 19 juli 20:00

In meditatie leer je aanwezig te zijn bij jezelf. Je leert aanwezigheid op te merken en te proeven. Als je aanwezig zijn in de relatie brengt, ontstaat er een gezamenlijk veld van bewustzijn. Je leert waar te nemen wat de grond is van elke relatie: een wakkere en open ruimte van in-contact-zijn. Een gezamenlijke aanwezigheid. En dit is meditatieve kwaliteit die in het dagelijkse leven ontluikt, in een relatie, in een organisatie, in jezelf.

gelui

Gongconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee woensdag 19 juli 2023 met JP
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met vers napering: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!