WIJK AAN ZEE – Op zondag 9 april kun je in het Badgastenkerkje deelnemen aan een meditatief klankschalen concert. Je persoonlijke klankreis reis maken met het geluid van gongs, belletjes, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we helemaal opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

Reserveren Klankschalenconcert zondag 9 april ~ochtendsessie~10:30

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75
Wijk aan Zee zondag 9 april 2023 
Entree: vrije donatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorg dat je  10:15 binnen bent!
OCHTENDSESSIE 10:30