WIJK AAN ZEE – Op zondag 9 april om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een meditatief klankschalen concert met JP. Je persoonlijke klankreis reis maken met het geluid van gongs, belletjes, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we helemaal opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

Reserveren Klankschalenconcert zondag 9 april ~middagsessie~ 12:00

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75
Wijk aan Zee zondag 9 april 2023 
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je 11:45 binnen bent!
MIDDAGSESSIE 12:00