WIJK AAN ZEE – Mediteren is goed worden in dingen die je niet kunt vinden met ‘doen’. Weinig tijd om rust te nemen? Weinig rust om de tijd te nemen? Je mag jezelf vandaag toestemming geven om even helemaal niets te doen. Op zondag 30 april om 10:30 uur is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Met geklingel van tempelbel, chimes, klankschalen, gongs kan er ontspannen stilte opkomen. Zo kun je een groeikans geven aan wezenlijke dingen die niet te koop zijn en die je ook niet kunt vinden met wilskracht. Zoals dankbaarheid, authenticiteit, gezonde slaap, vertrouwen, vredigheid. Mediteren is goed worden in dingen die je niet kunt vinden met ‘doen’.

Reserveren klankschalenconcert zondag 30 april ~ochtendsessie~ 10:30

Het slot van het  concert is een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, OCHTENDSESSIE 10:30
Wijk aan Zee zondag 30 april 2023 
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorg dat je rond 10:15 binnen bent!

gelui