WIJK AAN ZEE –  Op zondag 28 mei is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje.  Het is een van de meest relaxerende en harmonische ervaringen die je kunt beleven. Je hebt geen speciaal talent nodig om deel te nemen. 

Reserveren Klankschalenconcert zondag 28 mei ~ochtendsessie~ 10:30

Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van gongs, belletjes, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

In meditatie leer je aanwezig te zijn bij jezelf. Je leert aanwezigheid op te merken en te proeven. Als je aanwezig zijn in de relatie brengt, ontstaat er een gezamenlijk veld van bewustzijn. Je leert waar te nemen wat de grond is van elke relatie: een wakkere en open ruimte van in-contact-zijn. Een gezamenlijke aanwezigheid. En dit is meditatieve kwaliteit die in het dagelijkse leven ontluikt, in een relatie, in een organisatie, in jezelf.

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, OCHTENDSESSIE 10:30
Wijk aan Zee zondag 28 mei 2023 
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorg dat je rond 10:15 binnen bent!