WIJK AAN ZEE –  Op zondag 23 april is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje.  Het is een van de meest relaxerende en harmonische ervaringen die je kunt beleven. Je hebt geen speciaal talent nodig om deel te nemen en je mag je reddingsboei en zwembandjes thuis laten.

Reserveren klankschalenconcert zondag 23 april ~ochtendsessie~ 10:30

Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van gongs, belletjes, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, OCHTENDSESSIE 10:30
Wijk aan Zee zondag 23 april 2023 
Entree: vrije donatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorg dat je rond 10:15 binnen bent!

gelui