WIJK AAN ZEE – Zou het niet mooi zijn wanneer je op elk gewenst moment in de hectiek van je dagelijks bestaan kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is  en waar je op adem kunt komen?  Een plek waar het stil is. Door meditatie kun je komen bij zo’n plek in jezelf. Op zondag 2 april is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. 

Reserveren klankschalenconcert zondag 2 april ~middagsessie~ 12:00

Wil je in een druk leven bij jezelf blijven dan kun je dat ondersteunen door een klankschalenconcert bij te wonen. In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust, herstel en soms ook inzichten.  De meeste deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen als prettig en interessant. Om deel te kunnen nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75
Wijk aan Zee zondag 2 april 2023 
Entree: vrije donatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30

Duurt ongeveer tot 13:15
Zorg dat je  11:45 binnen bent!