WIJK AAN ZEE – Op zondag 19 maart om 10:30 is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. luisteren naar de klanken van schalen en gongs is een van de meest relaxerende ervaringen die je kunt hebben.

Reserveren klankschalenconcert zondag 19 maart ~ochtendsessie~10:30

Uit de serie Dingen die gezegd worden over meditatie:

“Meditatie is even stoppen met bemoeien, even stoppen met doen, even stoppen met streven en ploeteren en kijken wat er is. Onze maatschappij is heel goed geworden in dingen doen.  Uiterst deskundig. Tegelijkertijd zijn we onkundig geworden in dingen die je niet kunt doen. Zodra je ziet dat je in meditatie niets kunt doen dan alleen maar wachten, dan gebeurt ‘het’.

Je kan het niet stimuleren of haasten. Wanneer je het proces probeert te versnellen dan zorgt juist die poging ervoor dat het niet gebeurt. Het wonder gebeurt de hele tijd maar je krijgt het niet te zien als je probeert om het te pakken te krijgen. En je ziet er nog minder van wanneer je het vlug probeert. Het kan alleen maar opkomen op het moment dat je je er niet mee bemoeit.”

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75
Wijk aan Zee zondag 19 maart 2023
Entree: vrije donatie
Duur: 10:30-11:10
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorg dat je  10:15 binnen bent!