WIJK AAN ZEE – Op zondag 7 mei om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcertHou je van trommelen? Of wil je het eens proberen? Kies een trommel en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezigEigen drum meenemen mag ook.

Reserveren klankschalenconcert & Dorps Tam Tam zondag 7 mei

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam, zondag 7 mei
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit en intuïtief drummen 12:00 -12:45
Klankschalenconcert 12:45-13:30
Zorg dat je rond11:45 binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30