WIJK AAN ZEE – Op zondag 16 april is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcertHou je van trommelen, of wil je het eens proberen? Kies een trommel en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert.

Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezigEigen drum meenemen mag ook. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door yogaschool De Ruimte.

Reserveren Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam zondag 16 april

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee

Zondag 16 april 2023
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit en intuïtief drummen 12:00 -12:45
Klankschalenconcert 12:45-13:30
Zorg dat je rond 11:45 binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers:11:30