WIJK AAN ZEE – Op zondag 15 januari is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcert. Hou je van trommelen, of wil je het eens proberen? Kies een trommel of percussie instrument en kijk wat er gebeurt. Leef je lekker uit met de drum en pak daarna een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Attentie: alleen voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Drums en percussie instrumenten zijn aanwezig. Eigen drum meenemen mag ook.

Helaas, je bent te laat, alle plekken op 15 januari zijn bezet. Volgende Dorps Tam Tam staat gepland op zondag 5 februari!

Reserveren VOLGENDE klankschalenconcert & Dorps Tam Tam op zondag 5 FEBRUARI

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na afloop
Vrijuit en intuïtief drummen 12:00 -12:30
Klankschalenconcert 12:30-13:15
Zorg dat je 11:45 binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30