WIJK AAN ZEE –  Op zaterdag 3 juni is er in het Badgastenkerkje een klankhealingconcert gegeven door Georgien Wybenga en Jan Paul van der Meij.

Klankhealing is een oeroude manier om verstoring in mens en samenleving te herstellen die eeuwen teruggaat in de tijd van de sjamanen, medicijnmensen en maraboe’s wereldwijd. Om eens te ervaren hoe eenvoudig het eigenlijk is en beschikbaar voor iedereen die voorbij de ratio wil gaan verkennen.

Reserveren Klankhealingconcert met Georgien Wybenga en JP zaterdag 3 juni 20:00

Leren door ervaren, dat is de manier van de oude volken, met de ervaring komt je ontwikkeling in een stroom en juist doorstroming is het begin van alle herstel, op alle niveaus. Je hoeft het niet te begrijpen, de ervaring laat je zien hoe het werkt.

Klankhealingconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75,
Wijk aan Zee zaterdag 3 juni 2023, 20:00 – 21:30
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!