WIJK AAN ZEE – Op zondag 21 mei 2023 is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein.

gelui

Reserveren Gongconcert Big Bang Experience Badgastenkerkje zondag 21 mei 12:00

Gongconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee zondag 21 mei 2023 met JP
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je rond 11:45 binnen bent!