WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 21 januari om 20:00 uur spelen Visser & Folmer in het Badgastenkerkje. Heerlijk genieten van akoestische muziek gespeeld door twee  markante maestro’s op de gitaar. De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Woody Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass.

Reserveren Visser & Folmer Badgastenkerkje zaterdag 21 januari 2023

CD-presentatie

De nieuwe CD van Visser & Folmer zal vanavond gepresenteerd worden en voor een zachte prijs beschikbaar zijn. De CD is opgenomen in het Badgastenkerkje door Woody Folmer vanwege de akoestische kwaliteit van de ruimte en de sfeer.
Het album heet Visser & Folmer II

In hun eigen muziekstukken klinken veel diverse stijlen door en vooral natuurlijk de specifieke Visser & Folmer klank. Het repertoire omvat stukken met titels als “Assumburg”, geïnspireerd door het Heemskerkse slot Assumburg en “Dirk” een ode aan een inwoner van Wijk aan Zee.

Visser & Folmer gitaar maestro’s, zaterdag 21 januari 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie
Deur open vanaf 19:30