WIJK AAN ZEE – Zou het niet mooi zijn wanneer je op elk gewenst moment in de hectiek van je dagelijks bestaan kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is  en waar je op adem kunt komen?  Door meditatie kun je komen bij zo’n plek in jezelf. Op woensdag 7 juni juni om 20:00 is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. 

Reserveren klankschalenconcert woensdag 7 juni 20:00

Een klankschalenconcert is een gelegenheid waarbij je al gauw de sprong maakt van toeschouwer naar deelnemer. Zo’n concert kun je vergelijken met een regenboog. Een regenboog bestaat bij de gratie van de combinatie; voldoende zonlicht, een bepaalde luchtvochtigheid én iemand op de juiste plek om het verschijnsel waar te nemen. Niets (be)staat op zichzelf.
Mediteren is je bewust worden van je eigen aandeel in je beleving van het concert, je eigen aandeel in je beleving van je dag, je beleving van je leven.

In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust, herstel en soms ook inzichten die zich kunnen aandienen.  De meeste deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen als prettig en interessant. Om deel te nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Zee woensdag 7 juni 2023 
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Duurt ongeveer tot 21:15
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!