WIJK AAN ZEE – Op dinsdag 25 oktober is er Yoga Nidra & klankschalen met Sandra en JP in het Badgastenkerkje.

Reserveren Yoga Nidra & klankschalen met Sandra en JP dinsdag 25 oktober 2022

Yoga Nidra & klankschalen met Sandra en JP
Studio JP / Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Geschikt voor iedereen, geen speciale talenten nodig
Matten aanwezig
Toegang : vrijheid om een reële bijdrage te geven
Deur open, biologische thee met lekkers 19:30
Zorg dat je 19:45 binnen bent
De sessie duurt ongeveer tot 21:15


Yoga Nidra kun je vergelijken met het maken van een reis

Lekker luisteren naar de chimes bij het lezen van dit artikel

In het dagelijks leven reizen we met onze open ogen en we doen allerlei indrukken op als we onderweg zijn. Sluiten we onze ogen nu, dan ontstaat er ineens een reis door het landschap van onze binnenwereld. Yoga Nidra biedt je houvast op die innerlijke reis door stappen te volgen die je telkens een laagje dieper meenemen je binnenwereld in.

Je vertrekpunt is je lichaam en zijn je zintuigen, dat wat nog in contact staat met de buitenwereld. En vandaar uit reis je dieper af naar de meer subtiele delen van je zijn, via je adem, je gevoelens, emoties en gedachtes. In het afdalen gebeurt er iets moois. Je wakkere bewustzijn maakt een switch naar je onderbewuste, verder dan alles wat logisch is. In jouw onderbewuste ligt diepe kennis en een weten dieper dan woorden. Onbereikbaar voor je wakkere bewustzijn. Door Yoga Nidra te ervaren en in contact te komen met je onderbewuste doe je inzichten op simpelweg door te luisteren en te observeren. Je ontdekt daarmee de stillere en subtielere delen van jezelf.

Je ademhaling vertraagt, je hersengolven veranderen van frequentie en ook je hartslag wordt langzamer. Je kunt een diepe innerlijke rust vinden waarvan je misschien niet wist dat die bestaat. Je hele lichaam komt in een herstelmodus terwijl jij op reis bent.

Aansluitend Sandra Nidra kun je de reis voortzetten met JP en de klanken van  klankschalen en gongs. Tenslotte wenkt de fijne koshigong je zachtjes terug.