Ralph Rousseau is één van de meest gerenommeerde Viola da Gamba-spelers van dit moment. De Viola Da Gamba wordt ‘de moeder aller snaarinstrumenten’ genoemd. Rousseau speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en in binnen- en buitenland, won een Edison en speelt bij de belangrijkste uitvoeringen van Matheus Passion in ons land. Hij is in drie studierichtingen, o.a. natuurkunde, cum laude afgestudeerd, is een vooraanstaand wetenschapper en is als Lector verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Een unieke gastheer, die live musiceert en ontspannen vertelt over de wonderlijke toevalligheden die zijn leven maken.

Reserveren Ralph Rousseau zaterdag 29 oktober 2022

Ralph Rousseau, Viola de Gamba, zaterdag 29 oktober, 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Toegang: vrij, na het concert vrije donatie
Deur open, koffie, thee met lekkers 19:30
Zorg dat je om 19:45
 binnen bent