WIJK AAN ZEE – In de maand augustus 2022 is er iedere zondag een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. In de sfeervolle ruimte met groene planten en aangename lichtinval kun je komen luisteren naar de zingende schalen, handpan en gongs.

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Welkom zonder reserveren
Toegang: vrij, na het concert vrije donatie

Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je binnen bent om 11:45
Het concert duurt ongeveer tot 13:15 

Klankschalen geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders

Klankschalen geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders, geluiden die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen overwegend als prettig en interessant. Het kan je een gevoel van tijdloosheid geven. Er kan een vraag bij je opkomen of soms een heel concreet antwoord of inzicht.

Fysieke- , mentale- en visuele gewaarwordingen (bijv. vormen, kleuren zien) zijn goed mogelijk en er kan emotie lostrillen en afvloeien. Een licht- of een dieper slaapje behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er plaats kan vinden als we even stoppen met dingen doen en luisteren naar klankschalen. Om deel te nemen hoef je geen speciale eigenschappen te hebben. Of misschien toch ééntje: wees benieuwd naar jezelf!

Klankschalenconcerten Badgastenkerkje Wijk aan Zee augustus 2022

Zondag 7 augustus
Zondag 14 augustus
Zondag 21 augustus
Zondag 28 augustus