WIJK AAN ZEE – Vrijdag 22 juli om 19:30 uur kun je in het Badgastenkerkje een verfrissende herstart maken  op basis van frequenties en geluidsenergie. ‘De trilling is fulfilling’. De trillingen worden voortgebracht door eeuwenoude Oosterse technologie: de klankschalen en gongs.  Een reset of herstart is het opnieuw -vanaf het beginpunt- starten van een apparaat of een elektronische schakeling. De bekendste is de reset-knop op de computer. En… reset vóór alles regelmatig je body & mind. We beginnen deze middag met een klankbad: je kunt dan gaan staan in een heel grote klankschaal die in trilling wordt gebracht. 

Reserveren Total Reset Body & Mind vrijdag 22 juli

Kerkje met gong foto: Karin Aponno

Total Reset, vrijdag 22 juli, 19:30- 20:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije bijdrage na afloop
Matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed

Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Geadviseerde aankomsttijd ongeveer 20 minuten voor aanvang
Deur open en thee vanaf 19:00