Op vrijdag 1 april kan er in het Badgastenkerkje worden geluisterd naar de klank van vele soorten klankschalen, gongs, chimes, handpan en rainstick. In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust en herstel. De meeste deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen als heel prettig. Om deel te kunnen nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben.

Reserveren klankschalen vrijdag 1 april 2022

Vrijdag 1 april, 19:00-20:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting wel vrijheid om een bijdrage terug te geven
Matten en stoelen aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed

Deur open vanaf 18:30

Stilte komt vanuit je hart

Stilte komt vanuit je hart. Het is niet iets dat van buitenaf komt. Stilte is essentieel, zoals lucht en licht. Stil zijn is niet je tong verliezen. Integendeel, het is alleen maar in stilte dat je iets nieuws kunt ontdekken…

..om over te praten.

Disclaimer