WIJK AAN ZEE – Welkom op deze maandagavond  bij de klanken van vele soorten klankschalen, handpan, chimes, gongs en rainstick. Klankschalen en gongs zijn heel speciale instrumenten, rijk aan boventonen. Ze geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De klank van de metalen kan koesterend zijn, reinigend en helend. Om deel te kunnen nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben. 

Reserveren klankschalen maandag 11 juli 2022

Maandag 11 juli, 19:30-20:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Jan Paul
Entree: geen verplichting, wel vrijheid om een bijdrage terug te geven
Kies zelf je plekje; matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Geadviseerde aankomsttijd ongeveer 20 minuten voor aanvang concert
Deur open, thee met wat lekkers: 19:00