UPDATE DINSDAGMIDDAG: HET IS NIET TE WARM OM TE CHILLEN<> HET CONCERT GAAT DOOR :-)

WIJK AAN ZEE – Klankschalen geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders, geluiden die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust, herstel en soms ook inzichten.  De meeste deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen als prettig en interessant. Ook kan er emotie lostrillen en afvloeien. Om deel te nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben.

Reserveren klankschalen dinsdag 19 juli 20:00

Dinsdag 19 juli, 20:00 – 21:15 Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Jan Paul
Entree: geen verplichting, wel vrijheid om een bijdrage terug te geven
Kies zelf je plekje; matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open en thee met lekkers: 19:30

Foto: Karin Aponno