WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 16 juli is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel gong-bad of ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein. 

Reserveren gong-concert Big Bang Experience zaterdag 16 juli 2022

Het woord gong staat voor: Generating Ohm, of ‘de klank van het geheel’. De diverse gongs hebben samen een heel groot klankbereik van ultra laag en diep tot sprankelend helder. Zij produceren naast het hoorbare ook veel zuivere boventonen die buiten ons gehoorbereik liggen: het onbekende. Niet alles in het leven kan worden begrepen want kennis en begrip zijn heel klein en het leven is onmetelijk uitgestrekt. Het kan zijn dat je tijdens deze gong-experience iets van deze uitgestrektheid mag ervaren.

Zaterdag 16 juli, 19:30- 20:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting wel vrijheid om na afloop een bijdrage terug te geven
Kies zelf je plekje; matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel, sofa of strandkorf
Deur open en thee vanaf 19:00