Reserveren Gong-concert Big Bang Experience maandag 4 juli

Op maandag 4 juli is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel gong-bad of ‘Big Bang Experience’ genoemd. Het woord gong staat voor: Generating Ohm, of ‘de klank van het geheel’, ‘het geluid van het universum’.  Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer terug van groot naar klein. 

In een meditatie, in een gong-concert mag je even stoppen met moeite doen, stoppen met doen. Laat alles even rusten. Voel hoe je gedragen wordt. En kijk wat er opkomt, kijk wat er is.

De diverse gongs hebben samen een heel groot klankbereik van ultra laag en diep tot sprankelend helder. Zij produceren naast het hoorbare en voelbare ook veel zuivere boventonen die buiten ons gehoorbereik liggen: het onbekende. Niet alles in het leven kan worden begrepen want kennis en begrip zijn heel klein en het leven is onmetelijk uitgestrekt. Het kan zijn dat je tijdens deze gong-experience iets van deze uitgestrektheid mag ervaren. 

Maandag 4 juli, 19:30- 20:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting wel vrijheid om na afloop bijdrage te geven
Kies zelf je plekje; matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een sofa, strandkorf of stoel
Deur open en thee vanaf 19:00