WIJK AAN ZEE – Wekelijks kan er in de sfeervolle ruimte van het Badgastenkerkje geluisterd worden naar vele soorten klankschalen, gongs, handpan en chimes (soort belletjes) In stilte luisteren naar klankschalen is een eenvoudige manier om diep te ontspannen en toe te komen aan rust en herstel. 

Reserveren klankschalen ZONdag 31 oktober 2021

Zondag 31 oktober, 12:00 -13:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee

Met Jan Paul
Vrije bijdrage
Matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed

Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Kies zelf je plekje, deur open vanaf 11:30

Stilte komt vanuit je hart. Het is niet iets dat van buitenaf komt. Stilte is essentieel, zoals lucht en licht. Stil zijn is niet je tong verliezen. Integendeel, het is alleen maar in stilte dat je iets nieuws kunt ontdekken…

om over te praten.