WIJK AAN ZEE – Zondag 5 september kan er in JP’s muziekplek het Badgastenkerkje weer geluisterd worden naar vele soorten klankschalen, gongs, handpan en chimes (soort belletjes) In stilte luisteren naar klankschalen is een eenvoudige manier om te ontspannen en toe te komen aan rust en herstel. 

Zondag 5 september,12:00-13:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Jan Paul
Er wordt geen entree geheven, een vrije donatie verlicht de kosten
Matten, stoelen, sofa’s aanwezig, je eigen mat meenemen is ook goed
Kies zelf je plekje, deur open vanaf 11:30

Reserveren klankschalen 5 september 2021

Slow down…


…Slow down, er zijn twee polen: de ene is snelheid; dan raak je in een roes, je wordt onbewust. De andere pool is: geen snelheid – helemaal vertraagd, volledig tot stilstand. Opeens wordt je bewust.

Je snelheid vertragen. Langzaam eten, langzaam lopen, langzaam praten en langzamerhand zal je de schoonheid leren kennen van inactiviteit. De schoonheid van passiviteit. En dan ben je niet bedwelmd. Je bent helemaal bewust en wakker.