WIJK AAN ZEE – Wekelijks kan er bij JP thuis in het Badgastenkerkje, geluisterd worden naar vele soorten klankschalen, gongs, tempelbel, rainstick en handpan. Je eigen klankreis maken, een diepere laag van ontspanning vinden, mediteren,  stress lostrillen en van je af laten vallen, of fijn een uurtje snoezelen, dat is allemaal mogelijk bij het luisteren naar klankschalen.

Om deel te nemen is ’n speciaal talent of ervaring niet nodig. Je bent hartelijk welkom.

Donderdag 30 september, 19:00- 20:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee

Er wordt geen entree geheven, je vrije bijdrage na afloop beperkt de kosten
Matten, stoelen, sofa’s aanwezig, je eigen mat meenemen is ook goed
Kies zelf je plekje, deur open vanaf 18:30

Reserveren klankschalen 30 september 2021

Wijsheid weet dat er diep in iedereen een vrije geest en goedheid schuilen. Die je niet kunt dwingen maar wel voeden en stimuleren. In stilte kun je je innerlijke stem horen. De kracht ontdekken in zachtheid. Volmaaktheid vinden in fouten. Schoonheid in lelijkheid. Succes in mislukking. Helderheid in verwarring. Liefde in loslaten. In stilte luisteren naar klankschalen. Mediteren. Niet-forceren. Op het juiste moment handelen. Als wij ons er niet te veel mee bemoeien gaat het eigenlijk vanzelf.