WIJK AAN ZEE – Mogelijkheid om in de sfeervolle ambiance van het Badgastenkerkje te luisteren naar de klanken van handpan, chimes, gong en diverse klankschalen: het is tijd om te ontspannen wanneer je daar niet aan toe komt.

Vrijdag 18 juni, 19:00- 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Vrije bijdrage
Inloop vanaf 18:30

Reserveren klankschalen vrijdag 18 juni 19:00

Meister Eckhart (1260-1328)

“Er is een plek in de ziel waar ruimte, tijd, noch het fysieke vat op hebben. Dit is het eeuwige in ons. Het zou een prachtig geschenk zijn aan jezelf om daar vaak naartoe te gaan- om er gevoed, gesterkt en hernieuwd te worden”. Meister Eckhart

Meta onderzoek laat zien dat mediteren, yoga, mindfullnes zowel psychisch als fysiek een gunstige invloed hebben. Het werkt rechtstreeks op ons DNA via het molecule NF kappa B. NF-kB dat o.a. werkt op het immuunsysteem, celvernieuwing en cytokinevorming (alles wat met laaggradige ontsteking te maken heeft van obesitas tot depressie.

Spiritualiteit verhoogt immuniteit