WIJK AAN ZEE – Wekelijks kan er in de sfeervolle ruimte van het Badgastenkerkje geluisterd worden naar vele soorten klankschalen, gongs, chimes (soort belletjes) en handpan. In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust en herstel.

Vrijdag 17 september, 19:00 -20:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven vrije bijdrage na afloop welkom
Matten, stoelen, sofa’s aanwezig, je eigen mat meenemen is ook goed
Kies zelf je plekje, deur open vanaf 18:30

Reserveren klankschalen vrijdag 17 sept 2021

­Stilte komt vanuit je hart. Het is niet iets dat van buitenaf komt. Stilte is essentieel, zoals lucht en licht. Stil zijn is niet je tong verliezen. Integendeel, het is alleen maar in stilte dat je iets nieuws kunt ontdekken…om over te praten.

May you have the commitment to heal what has hurt you, to allow it to come closer to you and become one with you. May you have great dignity, may you have a sense of how free you are and above all may you be given the wonderful gift of meeting the eternal light and beauty that is within you.  May you be blessed and may you find a wonderful love in your self for your self.