WIJK AAN ZEE – Mogelijkheid om in de sfeervolle ruimte van het Badgastenkerkje te luisteren naar de klanken van handpan, chimes, gong en vele soorten klankschalen: ‘het is tijd om te ontspannen wanneer je daar niet aan toe komt’.

Donderdag 8 juli, 19:00- 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven, vrije bijdrage welkomInloop vanaf 18:30

Reserveren klankschalen donderdag 8 juli

Meister Eckhart

In stilte luisteren naar de klank van klankschalen is een prettige manier om heerlijk diep ontspannen te zijn en toe te komen aan rust en herstel.

“Er is een plek in de ziel waar ruimte, tijd, noch het fysieke vat op hebben. Dit is het eeuwige in ons. Het zou een prachtig geschenk zijn aan jezelf om daar vaak naartoe te gaan- om er gevoed, gesterkt en hernieuwd te worden”. Meister Eckhart.