WIJK AAN ZEE – Op vrijdag 11 september kan ieder van 9-90 ‘op verhaal’ komen in het Badgastenkerkje. Daar leest Dorien Rijke om 19:00 uur enkele zeer korte verhaaltjes (ZKV’s) voor. In het niets tussen de verhalen in laat JP van der Meij zacht piano, handpan en chimes (soort belletjes) klinken. De verhalen zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Deur open vanaf 18:30, er is een vers kopje théééé, vrije bijdrage voor de instandhouding is welkom, duur: ongeveer een uur. Reserveren kan zonder inloggen via:

Reserveren ‘Op verhaal’ 11 september

Pak een stoel, fauteuil, bankstel of nestel je in een van de originele rieten strandkorven in het kerkje. Kun je nog herinneren hoe het is om op te gaan in een goed geschreven, graag voorgelezen verhaal? Kom op! kom op verhaal.

Dorien Rijke