WIJK AAN ZEE – Op VRIJdag 20 november om 19:00 uur is er een kleinschalig klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Voor deelnemers is het een speciaal moment eventjes ‘de stilte in te gaan.’ Met: klankschalen, handpan, chimes, gong, rainstick.
‘Pak je agenda en plan iedere dag een half uur helemaal voor jezelf in. Als je voor dit half uurtje geen tijd hebt, plan dan anderhalf uur in’.

Reserveren klankschalen 20 november

Inloop vanaf 18:30, duur: ongeveer een uur, er wordt geen entree geheven, vrije bijdrage is welkom, beperkt aantal deelnemers, de matten zijn ruim opgesteld, je mag ook je eigen mat gebruiken, voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel.

De tijdgeest lijkt  in de ban van doelgericht denken, het behalen van targets zowel in het werk als in de 'vrije tijd', de bekende 'bucketlist'. Daarvan kunnen hart en hoofd behoorlijk op hol slaan. Hyperfocus, vernauwde blik, bijkomende schade. Wie kijkt er nog naar het geheel? In een klankschalenconcert kun je een moment beleven waarin alle doelen even weg mogen vallen. Je betreedt een lege, vrije ruimte waarin je volkomen doelloos jezelf mag zijn. Wanneer je regelmatig (dagelijks) eventjes ruimte geeft aan die diepe ontspanning, zal na een tijdje ook je omgeving dit in positieve wijze gaan opmerken. "Een verademing".