WIJK AAN ZEE – Luisterboeken zijn lekker. En live voorlezen zit in de lift. Op vrijdag 24 juli om 19:00 leest Dorien Rijke voor in het Badgastenkerkje. Voor ieder van 9-90 die ‘verhaal wil halen’ of ‘op verhaal’ wil komen. Thema vanavond: De Macht van de Liefde. Inloop vanaf 18:30, er wordt geen entree geheven, vrijwillige bijdrage voor de instandhouding is welkom. Duur: ongeveer 45 minuten. Reserveren kan zonder inloggen via:

Reserveren ‘Op verhaal’ 24 juli

Pak een stoel, fauteuil, bankstel of nestel je in een van de originele rieten strandkorven in het kerkje. Kun je nog herinneren hoe heerlijk het is om helemaal op te gaan in een goed geschreven, graag voorgelezen verhaal? Kom op en kom lekker op verhaal!

Vanavond leest Dorien: De mythe van Pygnalion, De mythe van Narkissos, De mythe van Helena, De mythe van Orfeus.

Dorien Rijke leest voor in
het Badgastenkerkje voor kinderen van 9-90