WIJK AAN ZEE – Kun je nog herinneren hoe het is om op te gaan in een goed geschreven graag voorgelezen verhaal? Op vrijdag 14 augustus kan ieder van 9-90 ‘op verhaal’ komen in het Badgastenkerkje. Daar leest Dorien Rijke om 19:00 uur enkele zeer korte verhalen (ZKV’s) voor. In het niets tussen de verhalen in laat JP van der Meij zacht piano, handpan en chimes (soort belletjes) klinken.

Inloop vanaf 18:30, vrije bijdrage voor de instandhouding is welkom, duur: ongeveer 45 minuten. Reserveren kan zonder inloggen via:

Reserveren ‘Op verhaal’ 14 augustus

Pak een stoel, fauteuil, bankstel of nestel je in een van de originele rieten strandkorven in het kerkje. Kun je nog herinneren hoe heerlijk het is om helemaal op te gaan in een goed geschreven, graag voorgelezen verhaal? Kom op! kom op verhaal!