WIJK AAN ZEE – Luisterboeken zijn hot. En live voorlezen zit in de lift. Op vrijdag 3 juli om 20:00 leest Dorien Rijke voor in het Badgastenkerkje. Voor ieder van 9-90. Muzikaal omlijst door JP van der Meij. Pak een stoel, fauteuil, bankstel of nestel je in een van de originele rieten strandkorven in het kerkje.

Wanneer je alsmaar opgaat in werk en beslommeringen dan kun je je misschien ook herinneren hoe heerlijk het is om helemaal op te gaan in levende muziek, of in een goed geschreven, graag voorgelezen verhaal? Kom op verhaal!

Inloop vanaf 19:30, er wordt geen entree geheven, vrijwillige bijdrage welkom voor instandhouding. Het voorleesconcert duurt ongeveer 45 minuten. Reserveren kan zonder inloggen via:

Reserveren ‘Op verhaal’ 3 juli

Dorien Rijke leest voor in
het Badgastenkerkje voor kinderen van 9-90