Het concert van de Fisherman’s Bend wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Op zondag 26 april om 12:00 uur speelt de Fisherman’s Bend in het Badgastenkerkje. Vier bevriende Kennemerlandse muzikanten maken traditionele Ierse, Engelse en Hollandse volksmuziek. Alle vier spelen meerdere instrumenten. Vanmiddag kun je luisteren naar Ierse bouzouki, bodhran (de trommel op de foto hierboven), gitaar, basgitaar, banjo, mandoline, accordeon, dwarsfluit en tin whistle.

Inloop vanaf 11:30. Met jouw aanwezigheid en een vrijwillige donatie na het concert draag je bij aan de feestvreugde én aan de instandhouding.

De ballades en drinkliederen worden, geheel volgens Ierse traditie, omlijst met een passend verhaal of anekdote uit de Ierse geschiedenis die grote armoede kende en zo rijk is. De band nodigt je uit om  van de akoestische klanken te proeven, er heerlijk  in op te gaan en er op in te gaan: mijmeren, meeklappen of zingen, het mag!