Ruud Jansen (72) is onvermoeibaar als zanger en muzikant maar met fitness en sport heeft hij helemaal niets. Toch begaf hij zich vanmiddag voor de allereerste keer in een fitness-ruimte waar hij kloekmoedig aan de bak ging. Voor de video opname bij het nummer Every day in action.
Every day in action was een hit voor de Dizzy Man’s Band in 1976 en muzikanten uit Wijk aan Zee hebben het opnieuw opgenomen voor het boek/cd Loeking voor Kloes rond DMB-zanger Jacques Kloes. De uitgave wordt vorm gegeven door Henk Tijbosch en in mei door de Vrijstaat Roetz uitgegeven.

Ruud Jansen: zang, Aart Hiemstra: scheidsrechtersfluitje, Annemarieke Bechtold, Antoinette Verbrugge, JP v.d. Meij: backing vocals, Paul Verhorst, Lucien Louwerse: sax, Andre Kwant en Aad van der Wel: gitaar, Debora Vollebregt: viool Jan-Paul van der Meij: overige instrumenten, dank aan Ralph Schmidt voor video-locatie en sportieve begeleiding.

Muzikant Ruud Jansen: “Ik hou niet van pielen, ik hou van snelheid!”

Boek/CD Jacques Kloes bestellen OP=OP!

He boek+cd Loeking voor Kloes is alleen te verkrijgen door het op deze manier te bestellen: Het totaalbedrag van €19,75 kun je overmaken op rek nr NL04INGB0007772655 t.g.v. A. Winkel onder vermelding van Loeking en je naam.

Bestel je vanuit het buitenland dan krijg je apart een mail met gespecificeerde verzendkosten. Je wordt dan de blije bezitter van dit zeldzame boekje/cd (oplage 200) want die gaat niet de losse verkoop in. En op is op.

Voor een track en trace verzending en verpakking in een mooie bubbeltjesenvelop berekenen we €4,75. Inwoners van Wijk aan Zee hoeven geen verzending te voldoen.