Versturen

Zal mij benieuwen
wat er in dat boek
staat over mij..

WIJK AAN ZEE – Verhalen en geluidsopnamen over Sjaak Kloes zijn klaar en gaan in productie. Team Kloes heeft besloten dat we op 10 mei (de datum van het geplande en nu gecancelde presentatiefeest) boek en cd Loeking voor Kloes gaan versturen.

De bijeenkomst op 10 mei gaat helaas niet door maar die halen we in zodra het kan. Het wordt een bijeenkomst met muziek, kunst, interviews en ontmoeting. We kijken er naar uit, jullie hopelijk ook. Wegens het niet doorgaan van de presentatie zijn we genoodzaakt boekje en cd te versturen en je de verzendkosten door te berekenen.

Betalen

Je kunt je reservering afronden door het verschuldigde bedrag te betalen. Voor een track en trace verzending en verpakking in een mooie bubbeltjesenvelop berekenen we €4,75. Inwoners van Wijk aan Zee hoeven geen verzending te voldoen.

Het totaalbedrag van €19,75 kun je overmaken op rek nr NL04INGB0007772655 (t.g.v. A. Winkel)

onder vermelding van Loeking en je naam. Bestel je vanuit het buitenland dan krijg je apart een mail met gespecificeerde verzendkosten.
Je wordt dan de blije bezitter van dit zeldzame boekje/cd (oplage 200) want die gaat niet de losse verkoop in. En op is op. Zoals gezegd treffen de eerste respondenten hun naam aan in het boekje en worden de eerste honderd exemplaren genummerd.

Inhoud

In het boekje lees je interviews met Sjaak, een overzicht van de jeugdjaren, een terugblik van Kitty Sauer en nog veel meer. En we hebben van diverse mensen mooie, vaak exclusieve, foto’s gekregen.

Op de cd staat ruim 75 minuten muziek. Het leeuwendeel bestaat uit studio- en live optredens van Sjaak, de cd-premiere van een unieke opname van Dizzy Man’s Band. Er is ook een kwartiertje ingeruimd voor gasten. Zo waagt Frank Kraaijeveld zich aan Mony the Phoney en zingt Mike Kooiman Sjaak’s zoon zijn eigen versie van Fantastische Vrouw. Met pa als tweede stem. Meer verklappen we nog niet. ;-)

Team Kloes

In wat we Team Kloes noemen, wordt vruchtbaar samengewerkt door Badgastenkerkje Wijk aan Zee, Vrijstaat Roetz, Henk Tijbosch Grafische Producties (HTGP). We hebben voor de teksten een redactie van liefhebbers en zijn blij met de vele muzikanten die belangeloos muziektracks hebben gegeven of aan opnamen hebben meegewerkt. Dank je wel.
We steken onze nek uit, werken zonder winstoogmerk en zullen nadien verantwoorden hoe het project financieel is verlopen. We vertrouwen er op dat we met elkaar iets moois maken.

Grtz van Team Kloes

You do something to me gespeeld door de Bloes broers, gezongen door Jacques.
Een track op de cd Loeking voor Kloes.