Toegevoegd 22 maart: de presentatie van het boek+ cd over Jacques Kloes gaat door en vindt mogelijk op een andere datum / andere manier plaats dan gepland. Volg het nieuws via deze website, Roetz.nl of de de lokale krant.

WIJK AAN ZEE – Op zondag 10 mei geven diverse muzikanten in het Badgastenkerkje een nieuwe uitvoering aan liedjes van Jacques Kloes en de Dizzy Man’s Band. Om zo uiting te geven aan gevoel voor de in 2015 overleden dorpsgenoot en de prachtige en hilarische muziek van Sjaak weer eens te laten klinken. Diverse kunstenaars maken een portret van Jacques, de portretten worden in het kerkje geëxposeerd vanaf maart t/m 10 mei.

Inloop vanaf 11:30, aanvang 12:00, er is koffie en thee. Toegang vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom.

‘Looking for Kloes’ is een woordspeling die Jacques weleens maakte op het podium wanneer hij het nummer Looking for clues van Robert Palmer ging zingen.

Dizzy Man’s Band met in het midden zanger Jacques Kloes, 1974
Jacques Kloes