WIJK AAN ZEE – Op zondag 2 februari om 12 uur spelen Visser & Folmer in het Badgastenkerkje. De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Wout Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass.

Inloop vanaf 11:30, met een vrijwillige bijdrage na afloop  help je mee om de concerten in stand te houden.

Er worden eigen, sfeervolle instrumentale composities, akoestisch gespeeld, waarin de gitaar en bas samensmelten tot bijna één instrument, waaruit een sterk eigen geluid groeit.

Zo zijn er Impressionistisch en dromerig klinkende stukken als “Vennewater”, het speelse “Pete’s Garden” , Tango achtige stukken en stukken waarin de blues achtergrond van Visser en Folmer terug te horen zijn.

De liefde voor muziek en speelplezier staat voorop, en de heren delen dit graag met het publiek.