WIJK AAN ZEE – Op zondag 23 februari om 12 uur speelt ’t Gevolg in het Badgastenkerkje. Traditionele volksmuziek uit Mexico, Zweden, Frankrijk, Macedonië en Nederland. Sprankelend repertoire met tegenstemmen, verrassende ritmische effecten en spanningsopbouw. Hans van Deelen, Doortje Schroevers, Marcel van der Vloet en Joop Wieringa spelen een gevariëerd muzikaal programma met viool, fluit, trekharmonica, gitaar, guitaron, darbuka en bodhran.
Inloop vanaf 11:30. Met jouw aanwezigheid en een vrijwillige donatie na het concert draag je bij aan de feestvreugde én aan de instandhouding.

Vanaf 2005 speelt de groep met plezier in kleine concertzalen, op markten en feesten, in theaters en cafés. Afwisseling is in het repertoire een belangrijk element. Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart. ’t Gevolg was al eerder in Wijk aan Zee. In 2012 namen zij bij studio JP een cd op: https://www.t-gevolg.nl/2012/cd-van-liefde-en-andere-pijn/